Taksim Gezi Parkı
[ Başlıklar(Hayata Dair Düşünceler) ] > [ 2013 ] > [ Taksim Gezi Parkı ]
Oluşturma Tarihi: 01.06.2013 16.18 - Güncelleme Tarihi: 01.06.2013 16.21

"Ormanlar yanıyor ses çıkartmıyorlar şimdi 3-5 ağaca ses çıkartan var" diyende var, "Onca insanımız öldü ona ses çıkartmadılar buna mı ses çıkartıyorlar" diyende var, "Siyasi rant sağlamak için bunu kullanıyorlar ayıptır ayıp" diyende var... Kısaca herkesin bir diyeceği var şu sıralarda. Fakat en çokta ağaç kesenlere karşı çıkanlara karşı olanların yaptığı yorumlar dikkatimi çekiyor.


Ben ormanlar yanmasın diye üzerime düşeni hep yaptım. Hatta çıkan bir yangını ihbar ettiğimde yanıt veren görevli "Bir s....r git lan dalga geçmeyi bırakın artık yavşaklar" diyerek yüzüme kapattı. Hiç merak etmedim nedenini. Çünkü öfkesi onları arayıp "Anan yanıyo..." şeklinde başlayan alaylara karşı idi.


Her gün birbirini yiyen, yaralayan, öldüren insanların haberlerini alıyorum. Ben hiç bir insanı ayırt etmedim. Sen KÜRTsün sen TÜRKsün sen ALEVİsin sen SÜNNİsin vs diyerek hiç kimseyi aşağılamadım. Fakat beni aşağılamaya çalışan çok insan tanıdım. Hatta benim gibi bir çok insanı. "Sen Kürtlerle alay mı ediyon" dedikten sonra LAN BURSALI diye başka biri ile dalga geçen çok ŞEREFSİZ tanıdım misal. Yada "Bunların eline karşı cinsin eli değse abdest alıyolar lan sıyırmışlar bunlar" diyenlerde tanıdım. Fakat hiç bir zaman mezhebi ırkı ne olursa olsun ben kimseyi ayrı kefeye koymadım.


Siyasi rant diyorlar... Ne Akp yi savunurum ne Chp yi ne de diğerlerini... Ben milletime vatanıma faydalı işlerin arkasında, yanlışların karşısında dururum. Bu olay yanlış!


Sen doğuda yeşillikler içinde yaşarken, yada sen beton kalıplar içinde aman bana kimse dokunmasın diye içine pusmuşken, yada sen bu işten payım ne olur diye düşünen senin umurunda değilken bu konu TAKSİM için gerçekten önemli! Ben taksimde değilim fakat şehirlerin ve sizin gibi insanların gürültü ve kirliliğinden kaçtığım yerlerdir bir ağacın gölgesi yada kuşların sesleri!


Senin istediğin o beton kalıba karşı duruş işte bu yüzdendir! Sen gidip siyasi rant peşinde koşanları görüyorsan demek ki sorun sende. Bir insan bir yere baktığında önce kendisi gibi olanı arar bulur çünkü!!!



Ad Soyad
E-Posta
Kod

Henüz bu bloğa yorum yapılmadı. İlk yorum yapan sen ol...

Etiketler: taksim , gezi , park , parki , 2013 , vahset , biber , gazi , gaz , polis , eylem
Sitede su anda 2 kişi bulunmaktadir. Bugune dek 446860 kisi tarafından, 734770 adet tiklama yapilmistir.
© Susbi.com
Version 1.1
Site_Map