hepsiburada.com
[ Başlıklar(Elektronik Ticaret Deneyimleri) ] > [ Firma Bazlı Deneyimler ] > [ hepsiburada.com ]
Oluşturma Tarihi: 06.11.2013 09.04

İlgili site çoğumuzun bildiği bir alışveriş sitesi. Bir zamanlar oldukça uygun fiyatları ile dikkat çeken site bu sıralarda eski cazibesini yitirmek üzeredir. Halen devam eden sorunsuz yönü ise müşteri memnuniyeti ilgi ve diğer firmalara göre hızlarıdır. 

2010-2013 yılları arasında buradan çok çeşitli ürünler satın aldım. En çok meblağ verdiğim firmadır kendileri. Hesaplandığında bu güne dek yaklaşık 4653$ (Kasım 2013) değerinde alışverişim bulunmakta. Aldığım şeyler arasında LCD Tv, Dizüstü Bilgisayarlar, Bellek ve Çevre Donanımları, Mobilya, Kitap ve E-Kitap Okuyucu, Spor Aletleri, Fotoğraf Makinesi, Cep Telefonu, Müzik Enstrümanı, Mp3 Çalar, Çadır, Çeşitli Kalemler ve Mürekkepler, Elektrik Devre Elemanları, Mutfak Robotu, Çanta, Ayakkabı, Takı ve Setleri, Elektrikli Süpürge ve daha nicesi gibi ürünler bulunmakta. Yaptığım tüm alıverişleri burada yorumlamak hem sıkıcı olur hemde gereksiz. Bu nedenle diğerlerinden farklı olan tecrübelerime burada yer vereceğim.

2011 Ekim ayında satın aldığım Touchmate marka mp3 çalar ilk kullanımın ardından bozuldu. Site ile iletişime geçtiğimde hızlı bir şekilde ürün kabulü ve yenisinin tarafıma gönderimi sağlandı. Üstelik yanında gelen bir poşet bayram şekeride çok iyi gelmişti.

2011 Kasım ayında satın aldığım Hi-Level marka 16 Gb usb bellek, 2013 yılı Haziran ayında arızalandı. Sitede yetkili servis bilgileri olmadığından bizzat site müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Ücretsiz kargo ile ürün alındı ve servisine gönderildi. Ürün tamiri yapılamadığından ve aynı ürünün devamı olmadığından dolayı ürünün o an ki piyasa değeri bedeli tarafıma iade edilmek istendi. Ben ise bunun yerine aynı özelliklerde daha iyi bir ürün ve kalan miktarlada ufak bir başka ürün satın aldım. İlgi çok iyiydi.

2012 Ocak ayında satın aldığım gardrop uzun bir tedarik süreci sonunda tedarikçi firmadan bizzat adresime gönderimi yapıldı. Metro Kargo ile gönderilen ürün "Bizim firma kapıda bırakıyor" söylemi ile Apartman giriş kapısında(!) bırakıldı. Ürünü 4 kat çıkartıp açtıktan sonra kurulumuna başladım. O da ne! Dolabın menteşe delikleri yanlış yapılmış! Birde kapaklar istenenin aksine sedefli yerine buzdolabı kapağı gibi bembeyaz! İşlemleri geri sarıp ürünü paketleyip iade dilekçemide yazarak site ile iletişime geçtim. İade istememin sebebi değişim istesem yine kapıda bırakılacak ve ben yokken onu kim çıkartacak ve kuracak -o zamanlar üniversite öğrencisi idim- gibi sebeplerdi. Bana söylendiği gibi aynı kargo firmasını çağırıp ürünü teslim edip iade dilekçesi ile tedarikçiye (üretici) gönderdim. Bunun ardından daha da saçma sorunlar başladı. Ben başka şehirde iken aynı ürünü bana geri gönderme mi dersiniz, yeni ürün gönderme mi dersiniz... Sonuç olarak üretici ile yaptığım onlarca konuşmadan sonra ürünü iade etmek istediğim idrak edildi. Birde laf yedim önce. Sebepsiz neden iade ediyorsunuz ki(!) diye. Dilekçeyi hiç okumadıklarını daha iyi anladım o an. Sebepleri saydığımda ise cevap "Pardon" oldu. Bu kadar berbat bir müşteri hizmeti olamaz. Ocak ayında alınan ve iade edilen ürünün bedeli, Metalia (Gözde Metal) firması nedeniyle ancak Mayıs ayında gerçekleşti.

Yaptığım diğer tüm alışverişlerde hepsiburada dan memnun kaldım. İlgi ve alaka gayet iyi. Hız da tatmin edici. Mobilya ve tekstil ürünleri dışında tüm alışverişlerimden memnun kaldım. Hizmet kalitelerinin aynı kalmasını dilerim.

Keyifli günler, keyifli alışverişler...



Ad Soyad
E-Posta
Kod

Henüz bu bloğa yorum yapılmadı. İlk yorum yapan sen ol...

Etiketler: hepsiburada , com , alisveris , nasil , guven , tecrube , deneyim , iade , sure , metalia , gozde , metal , degisim
Sitede su anda 1 kişi bulunmaktadir. Bugune dek 446055 kisi tarafından, 733191 adet tiklama yapilmistir.
© Susbi.com
Version 1.1
Site_Map