gittigidiyor.com
[ Başlıklar(Elektronik Ticaret Deneyimleri) ] > [ Firma Bazlı Deneyimler ] > [ gittigidiyor.com ]
Oluşturma Tarihi: 04.11.2013 09.29

GittiGidiyor havuz sistemli bir elektronik ticaret sistemidir. Bu sebeple dolandırılma ihtimaliniz çok dikkatsiz olmadığınız sürece neredeyse yoktur. Gelen ürünü kontrol edip, belirtilen özellikleri sağladığından emin olduğunuzda ücretin gerçek satıcıya iletimine onay verirsiniz. Aksi halde ücret satıcıya iletilmez. Olası bir hatalı onay yaptığınızda ise işiniz satıcının kalitesine kalmaktadır.

Bu genel bilgileri verdikten sonra benim bu güne dek (Kasım 2013) buradan yaptığım 13 ürün alışverişi ve tecrübelerime geçelim. Tamamı yaklaşık 475$ bedele denk gelen ürünlerim çoğunlukla elektronik ürünlerden oluşmakta.

2012 yılı Haziran ayında gurkay1980 isimli satıcıdan Nikon EN-EL14 COOLPiX P7000 BATARYA PİL alışverişimde gelen ürün cihaz ile uyumlu çıkmadı. İade işleminde her hangi bir sorun yaşamadım.

2012 yılı Ağustos ayında koodmax isimli satıcıdan 10X HP DV Serisi Anakartlar için Bakır Levha 0.8, iPhone & iPod & iPad USB 220v Çevirici Siyah, USB Micro SD Hafıza Kartı Okuyucu M2 ve Ekran Kartı Ram Anakart için Bakır Soğutucu ürünlerini satın aldım. 10X HP DV Serisi Anakartlar için Bakır Levha 0.8 ürünü 10 adet yerine 8 adet elime ulaştı. Bu durumu satıcıya bildirdim. Kısa zamanda ürünleri onaylamış olmama rağmen sorunu çözüme ulaştırdı. Eksikler kısa zamanda elime ulaştırıldı.

2012 yılı Ağustos ayında gg_bedavakargo isimli satıcıdan 10X HP DV Serisi Anakartlar için Bakır Levha 1mm ürününü satın aldım. Her hangi bir sorun yaşamadım.

2012 yılı Ağustos ayında serramarket isimli satıcıdan KAMP ÇADIRI - İKİ ODA BİR SALON - 12 METREKARE isimli ürün alışverişinde her hangi bir sorun yaşanmadığı gibi satıcı ilgiside takdire şayandı.

2012 yılı Ağustos ayında ozandeltez isimli satıcıdan ANAHTARLI BOZUK PARA KASASI 15X12X8 LAME ürününü satın aldım. Sorunsuz ve hızlı bir alışveriş idi.

2012 yılı Ekim ayında canem222 isimli satıcıdan Braun st730 Satin Hair 7 iyonlu saç düzleştirici ürününü satın aldım. Ürün aslında ambalajı açıldığı için iadesi yapılmamış sorunsuz bir ürünün satın alınmasıydı. Sorunsuz bir alışveriş oldu. 

2013 yılı Şubat ayında kuzeynotebook_ isimli satıcıdan 15.6” LTN156AT02 Laptop Ekranı ve 15.6 Florasanlı ya Dönüştürücü Kablo ürünlerini satın aldım. Ürünleri ilk baş deneme şansı bulamadığımdan ürünler otomatik onaylandı. Denediğimde ise ürünlerde sorunlar mevcut olduğunu gördüm. Satıcı çok ilgisiz ve dağınık bir yapıya sahipti. Ankaradan gelen ürünü İstanbula göndermem istendi. Sonra kargo firması sorunu çıkarttılar. Sonuç olarak aylar süren karşılıklı iletişim ile sorunlar değişim yoluyla çözüme ulaştı. Fakat en kötü alışveriş tecrübelerim arasına girmeye hak kazandı. 

2013 yılı Şubat ayında ozturkbulent isimli satıcıdan 15.6" LED TO TFT DÖNÜŞTÜRÜCÜ KABLO ürününü satın aldım. Çok hızlı bir kargo süreci ve sorunsuz bir alışveriş / ürün tecrübesi yaşadım.

2013 yılı Ekim ayında pinarkarakaya isimli satıcıdan 32 PARÇA ÇANTALI MAKYAJ FIRÇA SETİ YÜKSEK KALİTE ürününü satın aldım. Ürün gösterimden farklı gelir korkumu yersiz çıkarttı. Gerçekten gösterimde ki ve anlatıldığı gibi bir ürün geldi. Sorunsuz bir alışveriş idi. Fakat mesajlara dönüş konusunda başarısız.

Yukarıda belirttiğim tecrübelerden de anlaşılacağı üzere gittigidiyor üzerinden yaptığınız alıverişin neticesi aslında sizin dikkatiniz ve satıcının dürüstlüğüne bağlıdır. Buradan bir alışveriş yaparken satıcının güven puanına önem verin. Satıcı güveni %90 ve üstü ise bu iyi birşeydir. Zamanınız var ise satıcıya yapılmış yorumları kontrol ediniz. Bir ürün piyasa fiyatı ile satıcı satış fiyatına dikkat ediniz. Arada uçurum var ise %90 satıcının dolandırıcı olma ihtimali vardır. 

Keyifli günler, keyifli alışverişler...



Ad Soyad
E-Posta
Kod

Henüz bu bloğa yorum yapılmadı. İlk yorum yapan sen ol...

Etiketler: gittigidiyor , tecrube , satici , guven , alisveris , pinarkarakaya , ozturkbulent , kuzeynotebook_ , ozandeltez , serramarket , koodmax , gurkay1980 , gg_bedavakargo
Sitede su anda 5 kişi bulunmaktadir. Bugune dek 446788 kisi tarafından, 734664 adet tiklama yapilmistir.
© Susbi.com
Version 1.1
Site_Map